Sunday, January 17, 2010

Kalimah ALLAH hanya hak mutlak ISLAM

Salam buat semua saudaraku...gmbar di bawah ini buat renungan kita bersama..sememangnya isu ini hangat diperkatakan..di dada media spt paper, tv, berita, web mahupun di blog2..banyak komen mengenainya..tp klau kat paper n berita nampaknyer hal nie semakin sanyap kan..walaupn senyap, kita berharap dan berdoa agar kalimah suci ini dapat dipertahankan sebagai hak mutlak islam sahaja...paling penting ia melibatkan kalimah syahadah seluruh umat islam di dunia ini..buzz ingin kongsi kn gmbar2 berikut..ini dah terjadi di negara jiran kita..negara serumpun kita...dan ingat lah..fikirkan lah...jika kita tidak pertahankan sekarang..ape akn terjadi kepada masa depan anak2 kita...



 

 

"Ya ALLAH ya Tuhan kami, lindungi kami dari perkara sebegini, jauhilah kemungkaran ini dari berlaku di tanah air kami, selamat kanlah kami, selamat kan lah keturunan kami, kami memohon perlindungan dari-Mu"


3 comments:

Frodo Baggins said...

wa mmg bantah gile2!!!!
x tau napa ada lagi
"bijak pandai" bley setuju
ngan mende ni!! Cisss


Katakanlah, "Wahai orang-orang kafir!" Aku tidak akan menyembah apa yang kamu sembah, dan kamu tidak menyembah apa yang aku sembah, dan aku tidak pernah menjadi penyembah apa yang kamu sembah, dan kamu tidak pernah (pula) menjadi penyembah apa yang aku sembah. Untukmu agamamu, dan untukku agamaku. ~ Al-Kaafirun 109:1-6

Little buzz said...

tu lah...betul tu encik Frodo...harap2 yang "bijak pandai" tu sedar2 lah..ade bnda2 yg leh consider dan ader bnda2 yg langsung tidak bleh disentuh..

zulhilmi bdk blur said...

itu la...
saya ad terbaca gak kat satu blog ahli agama ni...
perasaan masa dok sana..
yang peningnya dia antara masjid n ......
kena pikir2 kn..

Post a Comment