Wednesday, June 15, 2011

Serangan ANONYMOUS operation MALAYSIA

Seperti yang dikhabar-khabarkan dua tiga hari nie, serangan akan dimulakan pada 15 Jun 2011..so ternyata malam semalam serangan telah dibuat oleh 'anonymous' nie bermula jam 11.30 mlm (kira bagus la depa dok serang time tu, bukan peek hour)..Menurut sumber Malaysia insider, 51 target telah diserang...namun hampir kebanyakkan nya telah ok menjelang tengahari hari nie 16 Jun..cuma ada beberapa lagi website yng masih tak ok cam http://www.sabahtourism.com dan beberapa lagi..yang jelasnya anonymous nie dh hebahkan pasal serangan yang hendak dibuat...di bawah nie buzz paste kan amaran yang mereka keluarkan..
  • Greetings, Malaysia, We have seen the censorship taken by the Malaysian government, blocking sites like The Pirate Bay, and WikiLeaks. Malaysia is one of the world's strictest governments, even blocking out movies, and television shows. These acts of censorship are inexcusable. You are taking away a basic human right. 
  • The internet is here for freedom, without fear of government interference. Do not think that no one else notices. Your structured government has done the talking, and we hear loud and clear. Let this be an announcement to all your people. This is a sign, a warning, and an opportunity to listen to ideas above your own. In a way you are being stubborn. 
  • But how will this help anyone or your country. We fear that if you make further decisions to take away human freedom. We are obligated to act fast and have no mercy. For rules were meant to be broken. And corruption was meant to be washed away and forgiven. Now we will wash your corruption away so be prepared. Take this as a favor. 
tu laa kan...bagi buzz lagi bagus klu kerajaan sekatkan porno2 dulu dari nk sekatkan benda2 sharing file nie..pikirlah, yng dok bayar bil internet mahal2 tu bukannye nk pesbook jer..yng bnyk nyer nk download2..tak gitu...pikir lah jugak yang dh bayar subscibers fee download2 tu..kesian dia org..

0 comments:

Post a Comment