Sunday, December 13, 2009

Upin & Ipin Angkasa

buzz bukak website upin n ipin td, pas2 dpt la berita terbaru pasal movie yg diaorng bakal keluarkan nie..mayb korang dh tau pn...aku jer yg baru tau kot....
Les'Copaque Production akan mengeluarkan movie terbaru selepas setahun kejayaan mereka dalam 'geng pengembaraan bermula'....kemunculan movie yang bertajuk 'upin ipin angkasa' akan dikeluarkan pada 2011..nie aku tempetkan Trailer diaorang utk korang tengok...layaann...


oleh kerana buffering nyer problem dn ia juga melembabkan buzz nyer blog...maka buzz delete dr blog buzz nie...tp korang leh trus saksikan kat sini.. upin ipn angkasa ..buzz link kan trus...sori for your inconvenience guys..

2 comments:

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam,Buz..Wahhh..Upin & Ipin!Sy suka cerita nie!Best sngt dowh!Muvee Upin & Ipin seterusnya
bakal di pawagam ye?X sbr nk g tgk nie.. :)
Thanks for the info yea..

Little buzz said...

sama2...buzz pn suka citer nie...sama2 kita nnt kan kemunculannyer..harap lagi gempaq lagi dr 1sr hari tu...bravo to Les'Copaque...

Post a Comment