Thursday, November 5, 2009

By pass registration web

aiii..salam kepada sumer...hari nie aku nk kongsi kn satu website yang bleh by pass registration...Situasinya camnie...pernah kan kalu korang surf web...pastu sesuatu web tu memerlukan korang register or login dahulu sebelum bleh view ataupn msuk sesuatu page..so biasa nya kita dgn berat hati meninggalkan website tersebut, psl nya kadang kita malas nk register or malas nk tunggu approval admin or alasan2 sewaktu dgn nyer lah..so dengan Bugmenot.com nie korang tak perlu nk register..juz masukkan link website yg korang nk msuk tersebut n they will generate korang nyer fake i.d....nie websitenyer... Bugmenot.com



selamat melayan...n...pndai2 lah korang..jgn wat jahat sudah lah...aku tak nk tanggung jwb...pikir2 lah sndiri..ahaks..

0 comments:

Post a Comment