Thursday, November 5, 2009

Disable email notification utk Friendster

Hai sumer...korang ade akaun friendster..sajer nk bg tau..aku pn ader gk...littlebuzz friendster..saper kesah..hehe klu korang ade akaun nie mesti korang biasa dpt email notification psl xtvt friendster korang..cthnyer ader membe korang update profile ker..update group ker..bestday ker or etc..kan..



bg aku kadang tak perlu pn ade kt email..so aku sajer nk bg tau cara men disable kan mende ni..so memula sekali, bukak lah friendster korang tu..
 log in --> pegi ke setting --> klik kat email--> pastu korang tanda kan pada 'never' dan 'no'. atau pun korang bleh pilih cth nyer 'yes' utk birthday notification..terpulang pada korang --> kemudian korang save.



itu jer..sonang jer kan..selamat mencuba..klu anda mau cuba..cuba lah...

0 comments:

Post a Comment