Monday, November 16, 2009

Teknik Flip Windows XP secara 3D



Amacam...cun tak aku nyer skrin...bangga diri nie...teknik nie biasanyer leh di dapati dalam windows vista (asalnyer adalah utk windows aero)..tp yg gmbar aku tunjukkan tu adalah pc kat ofis aku yg still pakai window XP..so korang yg pakai XP pn leh gak pakai nie..korang leh download dia nyer software dkt sini..juz klik WinFlip nie..klik dekat gmbar yg ade window flip tu..

Setelah korang save..open lah dia nyer winzip tu..then siap, winflip nie tak yah nk install pun..cara nk gunakan nyer korang tekan keyboard korang yang ade lambang windows dan tab sekaligus..or klu korang nk pilih by abjad kat ctu pn bleh..juz tekan windows keys dan abjad dkt keyboard..okay..try lah..cun nie..bg pengguna xp lah..pengguna vista mungkin tak heran pun..huhuhu...

2 comments:

Anonymous said...

Da try..best2...thanks a alot!!

Little buzz said...

welcome...menarik kan...thanks krn membaca perkongsian ilmu ini.. :)

Post a Comment