Tuesday, November 3, 2009

Mencun /lawa/ cantik kan background folder

Korang biasa tengok tak, ader yg background satu2 folder tu lawa, maksud aku ader background imej or etc2 instead of kaler putih jer..

So klu korang nk wat jugak, korang leh donload dianyer software stylefolder nie...StyleFolder membolehkan korang menentukan imej yang akan digunakan sebagai latar belakang folder, ikon bagi folder tersebut, dan warna tulisan.

StyleFolder juga boleh digunakan di dalam USB drive, di mana latar belakang yang telah ditetapkan akan kekal walaupun USB drive digunakan pada komputer lain. kepada yg berminat, sila2 lah donload kat cni Stylefolder

0 comments:

Post a Comment