Monday, April 12, 2010

Aksi Lucah 18 sx (video, gambar dan bacaan 18 tahun ke atas sahaja)




Wooo...tajuk yang menggarunkan untuk dibincangkan...huhu..sebenarnya sajer buzz tulis tajuk gerun2 dan popular di kalangan golongan2 tertentu ni..tujuan utamanyer sajer nk menarik hits dari enjin carian..suh masuk blog buzz yg lagi berpekdah dari laman2 yg tak senonoh tu..nie jugak dapat membanyakkan lagi fake result di search engine untuk carian2 lucah nie..ada pekdah nyer jugak kan wat cam nie..sekurang-kurang nya mengelakkan carian tak senonoh nie..di atas tu adalah fake carian..

kan buzz dah cakap, untuk 18 tahun ke atas jer..huhu..jgn lak ader yg tersinggung yer...untuk yg maner dh search dan sampai ke blog buzz nie, aper kata korang baca citer lam blog nie, lg berpekdah..okay..adios..

6 comments:

TUKANG KATA said...

Weyh..aku sampai ke sini bukan sebab search bende2 yang telah anda sebutkan di atas..

HAHA..

Little buzz said...

yer..yer sayer percaya..tukang kata seorang yg baik..tngok gmbar laa..siap pkai serban lagi..hehe..sajer jer buzz nk trik hits dari search engine nie..

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

dunia semakin rosak manusia gak semakin rosak pemuda pemudi harapan bangsa namun tak seperti ini zaman penuh dengan noda

Nurul Harun said...

nurul zaman skolah dulu x mcm ni pun..hmm..pelik.. :(

Little buzz said...

zaman nurul tu sumer bebaik..skang nie..emmm..mmm..bak kata nabil..'lu pikir la sendiri'

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

huh.. ingatkan ape td..

: REVIEW: X MEN FIRST CLASS bosan!
: REVIEW: NUR KASIH THE MOVIE epic cinta!
: TUTORIAL: SCREENGRAB capture screen lebih luas
: PROMOSI KLIK SAMPAI RANAP!

Post a Comment